«Busquem una vida que tingui equilibri» Jordi Rovira

Només un 15% del que consumim s’ha produït al costat de casa. Aquesta és la realitat que artesans, pagesos i ramaders, com Jordi Rovira, treballen cada dia per canviar.

Jordi Rovira, un dels més de cent productors que ja s’han sumat al projecte Arrels, el món que torna, explica en aquest vídeo quina és la filosofia de l’explotació agrària familiar que ha recuperat a Sagàs (Berguedà).

Amb el lema Tancant cercles, la família Rovira es fa càrrec de tot el cicle dels productes (des de produir l’alimentació del bestiar, fins a l’engreix, el sacrifici, la transformació i la comercialització), amb un sistema basat en la sostenibilitat i la proximitat.

Arrels, el mercat de pagès en xarxa, vol ser el punt de trobada d’aquests herois i heroïnes que cada dia guanyen una petita batalla a favor del món que torna. Un espai de difusió de la tasca imprescindible d’aquests professionals, connectant els que treballen la terra amb els que volem compartir la seva passió portant a casa el fruit de la seva feina.