Calendari de llançament

Sou molts els que ens pregunteu quin és el calendari de llançament de tot el projecte d’Arrels.

Els mitjans de comunicació ja estan al carrer, i pel que fa al mercat de pagès en xarxa, estem parlant amb els cinquanta primers productors del mercat que participaran en la primera fase de prova, hem visitat la central logística i hem acabat de polir detalls amb Paco Borrego, el responsable de transport i logística, que farà que els mercats setmanals d’Arrels arribin al màxim de fundadors possibles… En definitiva, que no parem.

Som conscients que està sent de cocció més lenta del que voldríem, però no som capaços d’anar més ràpid. Anem una mica més lents perquè estem construint un sistema completament nou, no s’ha fet mai al món un projecte com aquest, que connecti productors amb consumidors sense un intermediari, directament i amb capacitat per arribar a tothom, i la feina que s’ha de fer és gran per garantir que tot surti rodó.

Tan bon punt tinguem tota la selecció de productors acabada, tirarem endavant la prova de dos mesos. A part del sistema tecnològic i de logística, que és complex, estem analitzant productor a productor, parlant amb ells, visitant-los en plena pandèmia, coneixent el millor producte, fent fotos de tot… Hi ha un equip de sis persones treballant al màxim només per al mercat, però no anem tan ràpid com voldríem. Ara mateix podem dir que segur que sortirem el primer trimestre del 2021, però abans no ens sembla prudent.

Us continuarem informant de tot.