Els Mercats Arrels ja estan oberts a tota la ciutat de Barcelona

Els primers 1.000 socis i sòcies d’Arrels ja estan comprant als Mercats Arrels. Ahir vam obrir els mercats locals als primers socis i sòcies del projecte, i avui ja estan oberts a tota la ciutat de Barcelona. 

Estem molt contents de poder dir que l’arrencada ha estat un èxit. En només 24 hores, més del 16% dels socis i sòcies ja han fet la primera compra, i s’han venut més de 1.000 productes dels pagesos i les pageses d’Arrels. 

Ha estat emocionant rebre desenes de missatges de suport i felicitacions a través del canal de WhatsApp que hem posat a disposició dels consumidors.

Cal ser prudents i continuar treballant amb la màxima intensitat perquè aquest èxit no sigui flor d’un dia, però volem compartir amb tota la comunitat l’agraïment per aquesta primera acollida. 

Els dos mesos que tenim al davant seran intensos, afrontarem situacions imprevistes que haurem de resoldre amb agilitat i hi dedicarem la màxima energia de cadascuna de les 40 persones que formem l’equip del Mercat. Amb el suport i la complicitat que ens està demostrant la comunitat Arrels, amb l’escalf de cadascuna de les persones que han fet possible el projecte, estem convençuts que Mercat Arrels és una aportació valuosa al món que defensem, als professionals de la terra, al sector de consum alimentari i a la societat, cada cop més implicada en el retorn a les arrels, a la terra, a les mans, a la vida.   

A final de mes, el Mercat ja estarà obert a tota la comunitat fundadora del projecte, de més de 3.000 persones. Arribarem a tots els barris i pobles de Catalunya i al 70% de consumidors amb producte fresc i de rebost. 

Durant aquests primers dos mesos de prova, continuem fent créixer la comunitat amb nous socis i sòcies que podran accedir a tots els continguts d’Arrels, el món que torna, rebran la revista a casa i els incorporarem al Mercat en la pròxima fase de desenvolupament.