Qui és el Responsable del tractament de les dades i per a quines finalitats es tractaran?

SÀPIENS, SCCL 

Domicili social: C/ Premià, 15, 2a planta 08014 Barcelona

CIF nº: F-64074982

Correu electrònic: info@mercatarrels.cat

Tractarem les teves dades per tal de coordinar l’adhesió al projecte “Arrels”, en la teva condició d’Usuari Productor, així com per informar-te de l’evolució de l’esmentat projecte.

Si ho desitges, també et podrem enviar comunicacions informatives sobre SÀPIENS que puguin ser del teu interès. 

Cal que ens comuniquis les teves dades personals actuals per tal que tinguem la informació degudament actualitzada i sense errors.

Serà necessari que ens facilitis les teves dades requerides com a “obligatòries”. El no-emplenament o emplenament parcial de les dades personals requerides podria suposar que no se’t pugui donar d’alta com a Usuari Productor.

Quan temps conservarem les teves dades?

Les dades personals es conservaran mentre no ens sol·licitis la seva supressió per tal que et puguem mantenir informat de l’evolució del projecte “Arrels”, així com, si s’escau, d’altres qüestions o activitats de SÀPIENS que aquesta entitat consideri que pugui ser del teu interès.

Quina és la legitimació per tractar les dades?

La base legal per al tractament de dades és el consentiment expressat a través de l’acceptació de la Política de Privacitat.

A qui podrem comunicar les dades?

L’usuari autoritza la cessió de les seves dades a Som Cultura sccl, per tal que aquesta pugui gestionar els serveis i/o productes contractats, així com a qualsevol tercer (productor i/o distribuïdors) que sigui necessari per tal de proveir els producte contractats única i exclusivament amb aquesta finalitat.

Tret d’aquesta excepció, motivada per ser Som Cultura sccl una iniciativa impulsada per Sàpiens, sccl que gestiona els projectes relacionats amb la participació del públic, les dades no es comunicaran a tercers, excepte obligació legal. Ara bé, les dades poden estar allotjades en proveïdors ubicats fora de la Unió Europea que han adoptat les degudes garanties legals.

Quins drets pots exercir en relació a les teves dades?

Podràs sol·licitar accedir a les teves dades personals, així com sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, la seva supressió quan les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats que van ser recollides. També podràs sol·licitar la limitació, portabilitat i oposició al tractament de les teves dades, en determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la teva situació particular. 

Igualment, podràs exercir els drets referits anteriorment i, si s’escau, revocar el consentiment a l’enviament de comunicacions informatives mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a info@mercatarrels.cat.

Si no obtens una resposta satisfactòria i desitges formular una reclamació o obtenir més informació al respecte de qualsevol d’aquests drets, podràs demanar-ho a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.