Superada la primera fase de prova del Mercat!

Ha passat volant, però ja fa gairebé tres mesos que el Mercat Arrels està en marxa, i l’èxit d’aquesta primera fase ens dona confiança per seguir endavant i afrontar el proper repte: millorar el nostre Mercat perquè sigui el lloc on comprem de manera habitual, amb normalitat.

Hem demostrat que el model funciona

Hem posat a prova una manera de connectar la pagesia amb la societat única a Europa i, amb més de 3.000 comandes lliurades i una valoració del servei de 8,7 sobre 10, hem demostrat que funciona.

Hem aportat una eina útil a la pagesia

Hem aportat un ingrés de prop de 200.000 € als pagesos i pageses, amb més de 44.000 productes venuts i èxits emocionants com la venda de 3 tones de cítrics d’en Dídac, el jove pagès de l’Ebre.

Hem demostrat la força de la gent

Amb un projecte sense afany de lucre hem unit pagesos de primera amb consumidors conscients. La força de la gent és el motor de canvi per un món millor, i Arrels hi contribueix amb humilitat i passió.

El repte ara és ser el Mercat de cada setmana

Ara cal fer un pas endavant i arribar a tothom, obrir el Mercat a nous socis i sòcies, però abans de créixer cal garantir la sostenibilitat del projecte, i per fer-ho necessitem convertir-nos en el Mercat habitual, el mercat de cada setmana.

Amb aquest objectiu treballarem les pròximes setmanes:

  • millorant l’oferta de productes,
  • informant de totes les novetats,
  • compartint les petites grans històries, com la d’en Dídac, que es fan possibles amb cada comanda.  

Amb la implicació de les persones que ens heu fet confiança, estem convençuts que ho aconseguirem.