Aquesta setmana al Mercat de
(in)Perfecto
Gavà
Baix Llobregat
Elaboren productes vegans ecològics. Busquen alternatives al consum d’aliments d’origen animal per preservar el medi ambient.
Baluard Barceloneta
Barcelona
Barcelonès
Fleca amb quatre generacions d’història on s’elabora pa artesanalment amb farines ecològiques i moltes a la pedra.
Bolets La Plana
Santa Eulàlia de Riuprimer
Osona
Empresa familiar vigatana amb gairebé 40 anys d’experiència en la recol·lecció, tria i venda directa de bolets silvestres i de cultiu.
Can Manu
Barcelona
Barcelonès
Fruita i verdura de fora de Catalunya que incorporem excepcionalment per aquells socis i sòcies que necessitin aquests productes.
Can Pastallé
Castellbisbal
Vallès Occidental
És una finca i granja familiar nascuda al 2020, a Castellbisbal. Ofereixen productes ecològics de temporada i proximitat.
Carol Tòfones
Vic
Osona
Família pionera en la recolecta i la comercialització de la tòfona a Catalunya. Incorporen aquest ingredient a formatges, embotits i olis.
Casa Mateu
Surp
Pallars Sobirà
Formatgeria familiar que fa iogurts i formatges utilitzant energies renovables en el procés d’elaboració.
Casa Oms
Hostalets de Balenyà
Osona
Elaboradors d’embotits artesans a Els Hostalets de Balenyà. Ha incorporat a les seves receptes ingredients sorprenents com la cervesa o el curri.
Codina
Taradell
Osona
Elaboració artesana i tradicional d’embotits i carns, fent servir matèries primeres d’Osona.
DPagès
Solsona
Solsonès
Petita granja porcina ecològica solsonenca implicada amb el benestar animal, la qualitat i la sostenibilitat.
El Molí de l’Alzina
Cantonigròs
Osona
És una de les formatgeries artesanes més antigues de Catalunya, on elaboren formatges amb matèries primeres de gran qualitat.
El Mosaic
Òrrius
Maresme
Hortalisses ecològiques conreades amb tracció animal, prioritzant la recuperació de varietats autòctones.
El Racó del Panarra
Vic
Osona
Obrador de pa i brioixeria situat a Vic. Elaboren els productes amb farines ecològiques, massa mare i receptes pròpies.
Fussimanya
Tavèrnoles
Osona
Elaboradors d’embotits artesans i productes carnis amb més de cinquanta anys d’història.
Granja Comas
Santa Eugènia de Berga
Osona
Granja familiar dedicada a l’elaboració de productes làctics, amb una atenció especial pel benestar animal.
L’Hort d’en Dídac
Cabrera de Mar
Maresme
En Dídac ofereix una maduixa ecològica del Maresme seguint mètodes sostenibles i ofereix només productes de temporada.
L’Ou de Rialb
Oliana
Alt Urgell
Empresa familiar avícola de Lleida especialitzada en la comercialització i la distribució d’ous frescos ecològics i campers.
La parada de Tugas
Sant Climent de Llobregat
Baix Llobregat
Parada familiar del Mercat de Sant Andreu, a Barcelona. Des de 1966, venen productes de collita pròpia que complementen amb verdura i fruita ecològica de fora de temporada.
La Rocassa
Muntanyola
Osona
Petita explotació que elabora embotits controlant totes les fases, vetllant pel benestar animal i la millor qualitat de la carn.
Llavora
Ventalló
Alt Empordà
Embotits de porc de l’Empordà elaborats de manera ecològica i presentats en envàs compostable.
Lo + Bo de Lleida
Mollerussa
Pla d'Urgell
Obrador familiar del Pla d’Urgell especialitzat en l’elaboració artesanal de coques de recapte i panadons.
Mas El Garet
Tona
Osona
Formatgeria artesana i ecològica que tanca el cercle de producció alimentant el seu ramat de cabres amb farratges de conreu propi.
Molí de Ger
Ger
Cerdanya
Familía d’elaboradors artesans de formatges amb llet crua de vaca de raça frisona.
Planes Bones
Sentfores
Osona
És una masia d’origen medieval. La família Saborit ha conreat les seves terres des de principis del segle XX, oferint productes de gran qualitat.
Planeses
Sant Ferriol
Garrotxa
Pollastre criat en corrals mòbils que garanteixen la sostenibilitat de la terra i la màxima qualitat.
Tros de Sort
Sort
Pallars Sobirà
Formatgeria artesana especialitzada en formatges elaborat amb llet de vaques alimentades amb herba de prats d’alta muntanya al Pallars Sobirà.
Tugas i companyia
Sant Climent de Llobregat
Baix Llobregat
Petita empresa familiar de producció i distribució de verdura ecològica i de temporada, amb cura i dedicació a la terra i la salut dels consumidors.
Xolís d’Adons
Adons
Alta Ribagorça
Embotits elaborats artesanalment, amb receptes ancestrals i assecats de manera natural des de l’Alta Ribagorça.
El Racó del Panarra Rebost
Vic
Osona
Obrador de pa i brioixeria situat a Vic. Elaboren els productes amb farines ecològiques, massa mare i receptes pròpies.
L’Estupenda
Sant Cugat del Vallès
Vallès Occidental
Fàbrica de cervesa artesana amb més de 10 anys d’experiència, que elabora cerveses per a tots els paladars amb ingredients ecològics i de proximitat.
La Moianesa
Moià
Moianès
Petita empresa familiar que des de fa 140 anys elabora artesanalment pasta seca amb certificació ecològica.
Mas Vicenç
Cabra del Camp
Alt Camp
Mas Vicenç és una masia familiar de l’Alt Camp que elaboren vins amb el raïm de les vinyes de la finca, seguint mètodes respectuosos amb el medi ambient.
Tres Cadires
Arbeca
Garrigues
Cooperativa lleidatana sense ànim de lucre que elabora artesanalment licors i vermuts amb matèries primeres de proximitat, ecològiques i de recol·lecció pròpia.
Vins Algars
Batea
Terra Alta
Celler familiar amb collita pròpia dedicat a l’elaboració de vins ecològics a la DO Terra Alta.
Agrària Vallès
Llerona
El Vallès
Cooperativa agrària especialitzada en la producció i la venda de mongeta del ganxet, tant en sec com cuita, en conserves artesanes.
Bàrbara Forés
Gandesa
Terra Alta
Pioner de la DO Terra Alta, la sisena generació de Bàrbara Forés aposta per la verema manual i els adobs orgànics.
Benaiges Lliberia
Rasquera
Ribera d'Ebre
Mel d’alta muntanya, milflors, romaní, neret i mandariner d’abelles en transhumància, seguint les floracions del territori.
Bio Golarde
Ivars d'Urgell
Pla d'Urgell
Empresa familiar que produeix i distribueix fruita ecològica, amb una cura especial pel medi ambient i per l’equip humà.
Ca Rosset
Vilallonga del Camp
Tarragonès
Avellanes, ametlles i oli d’olives arbequines del Camp de Tarragona amb 300 anys d’història familiar.
Càmara Arrossera del Montsià
Amposta
Delta de l'Ebre
Cooperativa dedicada al conreu sostenible d’arròs a l’entorn natural del Delta de l’Ebre amb tècniques d’agricultura controlada.
Can Burguès
Santa Eulàlia de Ronçana
Vallès Oriental
La Laia i la Marta cultiven i torren artesanalment avellanes amb segell ecològic al seu obrador del Vallès Oriental.
Carol Tòfones Rebost
Vic
Osona
Família pionera en la recolecta i la comercialització de la tòfona a Catalunya. Incorporen aquest ingredient a formatges, embotits i olis.
Celler Vell
Sant Sadurní d'Anoia
Alt Penedès
Celler amb una llarga tradició familiar vitivinícola en l’elaboració artesanal de caves ecològics.
Coca i Fitó
El Masroig
Priorat
Celler familiar que elabora vins sota les DO Montsant, Terra Alta, Priorat, Empordà i Ribeira Sacra. La major part del raïm és de producció ecològica.
Conill del Priorat
Cornudella de Montsant
Priorat
Granja de cria de conills que comercialitza producte de proximitat cuinat amb receptes tradicionals, sense additius ni conservants.
Delícia de Mel
Calders
Moianès
Segueixen el curs de floració anual de les plantes i arbustos mel·lífers per obtenir les varietats de mel que comercialitzen.
El Jardí dels Sentits
Lavern
Alt Penedès
Vins i escumosos de llarga criança amb certificació ecològica i tècniques d’agricultura regenerativa i biodinàmica.
Granja La Roca
Castellar del Vallès
Vallès Occidental
Producció d’ous ecològics i elaboració de brous amb gallines que pasturen en el entorn privilegiat del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt.
L’Avellana.cat
Riudoms
Baix Camp
Produeixen avellanes de la varietat negreta, autòctona del Camp de Tarragona. Part de la producció és ecològica.
L’Olivera Cooperativa
Vallbona de les Monges
Urgell
Vins i olis ecològics elaborats per una cooperativa d’integració social situada a Vallbona de les Monges.
Llopart
Subirats
Alt Penedès
Família amb una llarga tradició vitivinicultora, que data del segle XIV i es manté fins l’actualitat, produint vins espumosos de manera ecològica.
Mas Montseny
El Morell
Tarragonès
Elaboració d’oli amb una llarga tradició, combinant l’ús de varietats d’oliva locals i centenàries amb la creació de productes innovadors.
Molí de Rué
Vinebre
Ribera d'Ebre
Molí de Rué són una nissaga de pagesos productors de vi DO Tarragona i oli de les varietats arbequina, rojal i empeltre.
Molí dels Torms
Els Torms
Garrigues
Tres famílies d’agricultors dedicades a l’elaboració ecològica d’oli d’oliva de varietats locals i a la recuperació de varietats antigues.
NouSegons
Arbeca
Alt Camp
Des del seu petit obrador d’Arbeca, produeixen un oli exclusiu fet d’arbequina verda d’oliveres centenàries.
Planeses Rebost
Sant Ferriol
Garrotxa
Pollastre criat en corrals mòbils que garanteixen la sostenibilitat de la terra i la màxima qualitat.
Ratafia Bosch
Sant Quirze de Besora
Osona
Des del 1892, a Ratafia Bosch elaboren licors de tota mena amb ingredients naturals i de proximitat.
Sambucus Cooperativa
Manlleu
Osona
Infusions aromàtiques d’origen mediterrani conreades manualment i assecades de manera ecològica.
Santuari del Miracle
Riner
Solsonès
Ratafia inspirada en la recepta dels monjos benedictins del Miracle, i elaborada amb nous i herbes del mateix santuari.
Vins El Cep
Sant Sadurní d'Anoia
Alt Penedès
Al darrera d’aquest celler hi ha quatre famílies amb passió i experiència centenària en l’agricultura i la vinicultura.
Vinyes Domènech
Capçanes
Priorat
Projecte vitivinícola ecològic especialitzat en l’elaboració de vins monovarietals respectant la biodiversitat local.