Xampinyó
Barcelonès

2,25 €
1 safata, 400 g (5,63 €/kg)
Afegir a la cistellaConegut també com a xampinyó de París, va ser el primer bolet conreat amb èxit, concretament a les pedreres abandonades de la regió de la capital francesa.
A la cassola, sol perdre bona part del volum quan el sotmetem a coccions llargues. Per això s’aconsella consumir-lo cru, per exemple, en amanida, o saltat a foc viu durant uns pocs minuts i sacsant-lo sense parar.
El xampinyó de Can Manu s’ha conreat fora de Catalunya.
Altres productes de Can Manu
Només en queden 4
Afegir a la cistella
Afegir a la cistella
Afegir a la cistella
Afegir a la cistella
Afegir a la cistella
Afegir a la cistella
Afegir a la cistella
Afegir a la cistella
Afegir a la cistella
Afegir a la cistella
Afegir a la cistella
Afegir a la cistella
Afegir a la cistella