Aquesta setmana al Mercat de
Carol Tòfones
Vic
Osona
Família pionera en la recolecta i la comercialització de la tòfona a Catalunya. Incorporen aquest ingredient a formatges, embotits i olis.
El Molí de l’Alzina
Cantonigròs
Osona
És una de les formatgeries artesanes més antigues de Catalunya, on elaboren formatges amb matèries primeres de gran qualitat.
Pastures de Castelltallat
Serra de Castelltallat
Bages
Projecte familiar de producció de carn de vedella, embotit i porc ecològic situat a la serra de Castelltallat.
Tugas i companyia
Sant Climent de Llobregat
Baix Llobregat
Petita empresa familiar de producció i distribució de verdura ecològica i de temporada, amb cura i dedicació a la terra i la salut dels consumidors.
(in)Perfecto
Vallirana
Baix Llobregat
Elaboren formatges vegans ecològics. Busquen alternatives al consum d’aliments d’origen animal per preservar el medi ambient.
Aviat
L'Almadrava
Baix Camp
Pollastres ecològics de la raça autòctona penedesenca criats en pastura lliure. La granja funciona amb energies renovables.
Avícola Vilamajó
Bellpuig
Urgell
Els singulars ous de classe XXL són el producte estrella d’aquesta granja familiar de tradició centenària.
Baluard Barceloneta
Barcelona
Barcelonès
Fleca amb quatre generacions d’història on s’elabora pa artesanalment amb farines ecològiques i moltes a la pedra.
Bauma
Borredà
Berguedà
A Bauma elaboren formatges i derivats lactis amb llet de cabra de manera artesanal des de fa més de quaranta anys.
Bio Golarde
Ivars d'Urgell
Pla d'Urgell
Empresa familiar que produeix i distribueix fruita ecològica, amb una cura especial pel medi ambient i per l’equip humà.
Cal Rafel
Pontils
Anoia
Fruites i verdures de producció pròpia de temporada, que creixen en un microclima molt fred, que fa que concentrin més el gust i la dolçor.
Cal Rovira
Sagàs
Berguedà
Granja ramadera familiar del Baix Berguedà, especialitzada en l’elaboració d’embotits artesans.
Can Manu
Barcelona
Barcelonès
Botiga amb fruita i verdura de fora de Catalunya que incorporem excepcionalment per aquells socis i sòcies que necessitin aquests productes.
Casa Miliu
Barcelona
Barcelonès
Obrador de llegums i plats preparats amb més de 150 anys d’història. Couen els llegums diàriament.
Casa Oms
Hostalets de Balenyà
Osona
Elaboradors d’embotits artesans a Els Hostalets de Balenyà. Ha incorporat a les seves receptes ingredients sorprenents com la cervesa o el curri.
Codina
Taradell
Osona
Elaboració artesana i tradicional d’embotits i carns, fent servir matèries primeres d’Osona.
Conill del Priorat
Cornudella de Montsant
Priorat
Granja de cria de conills que comercialitza producte de proximitat cuinat amb receptes tradicionals, sense additius ni conservants.
Didarina
Xerta
Baix Ebre
Empresa familiar de Xerta, que fa quatre generacions que conreen taronges i mandarines a les terres del Baix Ebre.
El Racó del Panarra
Vic
Osona
Obrador de pa i brioixeria situat a Vic. Elaboren els productes amb farines ecològiques, massa mare i receptes pròpies.
Fussimanya
Tavèrnoles
Osona
Elaboradors d’embotits artesans i productes carnis amb més de cinquanta anys d’història.
Granja Comas
Santa Eugènia de Berga
Osona
Granja familiar dedicada a l’elaboració de productes làctics, amb una atenció especial pel benestar animal.
La Formatgeria del Miracle
Riner
Solsonès
La Sílvia elabora formatges artesans de llet crua d’ovella i de cabra a les antigues cuines del monestir del Miracle.
La Rocassa
Muntanyola
Osona
Petita explotació que elabora embotits controlant totes les fases, vetllant pel benestar animal i la millor qualitat de la carn.
Llavora
Ventalló
Alt Empordà
Embotits de porc de l’Empordà elaborats de manera ecològica i presentats en envàs compostable.
Mas El Garet
Tona
Osona
Formatgeria artesana i ecològica que tanca el cercle de producció alimentant el seu ramat de cabres amb farratges de conreu propi.
Planes Bones
Sentfores
Osona
És una masia d’origen medieval. La família Saborit ha conreat les seves terres des de principis del segle XX, oferint productes de gran qualitat.
Pollastre del Montseny
Seva
Osona
Petita empresa de cria de pollastres a l’aire lliure en ple Parc Natural del Montseny i amb una alimentació natural.
Tatjé de Viladordis
Manresa
Bages
Es dediquen a la cria de conills des de fa diverses generacions. Són l’única granja de Catalunya que cria i comercialitza colomins.
Xolís d’Adons
Adons
Alta Ribagorça
Embotits elaborats artesanalment, amb receptes ancestrals i assecats de manera natural des de l’Alta Ribagorça.
Ratafia Bosch
Sant Quirze de Besora
Osona
Des del 1892, a Ratafia Bosch elaboren licors de tota mena amb ingredients naturals i de proximitat.
Vins El Cep
Sant Sadurní d'Anoia
Alt Penedès
Al darrera d’aquest celler hi ha quatre famílies amb passió i experiència centenària en l’agricultura i la vinicultura.
Agrària Vallès
Llerona
El Vallès
Cooperativa agrària especialitzada en la producció i la venda de mongeta del ganxet, tant en sec com cuita, en conserves artesanes.
Bàrbara Forés
Gandesa
Terra Alta
Pioner de la DO Terra Alta, la sisena generació de Bàrbara Forés aposta per la verema manual i els adobs orgànics.
Benaiges Lliberia
Rasquera
Ribera d'Ebre
Mel d’alta muntanya, milflors, romaní, neret i mandariner d’abelles en transhumància, seguint les floracions del territori.
Ca Rosset
Vilallonga del Camp
Tarragonès
Avellanes, ametlles i oli d’olives arbequines del Camp de Tarragona amb 300 anys d’història familiar.
Càmara Arrossera del Montsià
Amposta
Delta de l'Ebre
Cooperativa dedicada al conreu sostenible d’arròs a l’entorn natural del Delta de l’Ebre amb tècniques d’agricultura controlada.
Celler Vell
Sant Sadurní d'Anoia
Alt Penedès
Celler amb una llarga tradició familiar vitivinícola en l’elaboració artesanal de caves ecològics.
Coca i Fitó
El Masroig
Priorat
Celler familiar que elabora vins sota les DO Montsant, Terra Alta, Priorat, Empordà i Ribeira Sacra. La major part del raïm és de producció ecològica.
Delícia de Mel
Calders
Moianès
Segueixen el curs de floració anual de les plantes i arbustos mel·lífers per obtenir les varietats de mel que comercialitzen.
El Jardí dels Sentits
Lavern
Alt Penedès
Vins i escumosos de llarga criança amb certificació ecològica i tècniques d’agricultura regenerativa i biodinàmica.
El Noi de Xerta
Xerta
Baix Ebre
Petita explotació familiar del Baix Ebre, productora de mel d’abelles autòctones de milflors, farigola, romaní i taronger.
L’Avellana.cat
Riudoms
Baix Camp
Produeixen avellanes de la varietat negreta, autòctona del Camp de Tarragona. Part de la producció és ecològica.
L’Olivera Cooperativa
Vallbona de les Monges
Urgell
Vins i olis ecològics elaborats per una cooperativa d’integració social situada a Vallbona de les Monges.
Llopart
Subirats
Alt Penedès
Família amb una llarga tradició vitivinicultora, que data del segle XIV i es manté fins l’actualitat, produint vins espumosos de manera ecològica.
Mas Montseny
El Morell
Tarragonès
Elaboració d’oli amb una llarga tradició, combinant l’ús de varietats d’oliva locals i centenàries amb la creació de productes innovadors.
Molí de Rué
Vinebre
Ribera d'Ebre
Molí de Rué són una nissaga de pagesos productors de vi DO Tarragona i oli de les varietats arbequina, rojal i empeltre.
Molí dels Torms
Els Torms
Garrigues
Tres famílies d’agricultors dedicades a l’elaboració ecològica d’oli d’oliva de varietats locals i a la recuperació de varietats antigues.
NouSegons
Arbeca
Alt Camp
Des del seu petit obrador d’Arbeca, produeixen un oli exclusiu fet d’arbequina verda d’oliveres centenàries.
Sambucus Cooperativa
Manlleu
Osona
Infusions aromàtiques d’origen mediterrani conreades manualment i assecades de manera ecològica.
Santuari del Miracle
Riner
Solsonès
Ratafia inspirada en la recepta dels monjos benedictins del Miracle, i elaborada amb nous i herbes del mateix santuari.
Vinyes Domènech
Capçanes
Priorat
Projecte vitivinícola ecològic especialitzat en l’elaboració de vins monovarietals respectant la biodiversitat local.