Aquesta setmana al Mercat de
Alpines Les Feixes
Moià
Moianès
Petita granja familiar de cabres lleteres i formatgeria artesanal a la comarca del Moianès.
Els Cuits de l’Àvia
Girona
Gironès
Petit obrador de la ciutat de Girona que elabora cada dia tota mena de llegums cuits segons el mètode tradicional.
L’Hort d’en Dídac
Cabrera de Mar
Maresme
En Dídac ofereix una maduixa ecològica del Maresme seguint mètodes sostenibles i ofereix només productes de temporada.
Tros de Sort
Sort
Pallars Sobirà
Formatgeria artesana especialitzada en formatges elaborat amb llet de vaques alimentades amb herba de prats d’alta muntanya al Pallars Sobirà.
Tugas i companyia
Sant Climent de Llobregat
Baix Llobregat
Petita empresa familiar de producció i distribució de verdura ecològica i de temporada, amb cura i dedicació a la terra i la salut dels consumidors.
(in)Perfecto
Gavà
Baix Llobregat
Elaboren productes vegans ecològics. Busquen alternatives al consum d’aliments d’origen animal per preservar el medi ambient.
Baluard Barceloneta
Barcelona
Barcelonès
Fleca amb quatre generacions d’història on s’elabora pa artesanalment amb farines ecològiques i moltes a la pedra.
Bauma
Borredà
Berguedà
A Bauma elaboren formatges i derivats lactis amb llet de cabra de manera artesanal des de fa més de quaranta anys.
Bio Golarde
Ivars d'Urgell
Pla d'Urgell
Empresa familiar que produeix i distribueix fruita ecològica, amb una cura especial pel medi ambient i per l’equip humà.
Bolets d’Òrrius
Òrrius
Maresme
La Mireia és una jove productora de bolets de cultiu amb substrat ecològic en plena serralada del Litoral.
Bolets La Plana
Santa Eulàlia de Riuprimer
Osona
Empresa familiar vigatana amb gairebé 40 anys d’experiència en la recol·lecció, tria i venda directa de bolets silvestres i de cultiu.
Cal Rovira
Sagàs
Berguedà
Granja ramadera familiar del Baix Berguedà, especialitzada en l’elaboració d’embotits artesans.
Cal Vicenç
Santa Margarida de Montbui
Anoia
L’Imma i el Vicenç elaboren productes làctics artesans amb llet de la comarca, lliures de conservants i sense gluten.
Can Manu
Barcelona
Barcelonès
Fruita i verdura de fora de Catalunya que incorporem excepcionalment per aquells socis i sòcies que necessitin aquests productes.
Can Pastallé
Castellbisbal
Vallès Occidental
És una finca i granja familiar nascuda al 2020, a Castellbisbal. Ofereixen productes ecològics de temporada i proximitat.
Carol Tòfones
Vic
Osona
Família pionera en la recolecta i la comercialització de la tòfona a Catalunya. Incorporen aquest ingredient a formatges, embotits i olis.
Casa Beta
Sort
Pallars Sobirà
Petita explotació ramadera del Pallars Sobirà, que cria i comercialitza carn de vedella ecològica de raça bruna.
Casa Mateu
Surp
Pallars Sobirà
Formatgeria familiar que fa iogurts i formatges utilitzant energies renovables en el procés d’elaboració.
Casa Oms
Hostalets de Balenyà
Osona
Elaboradors d’embotits artesans a Els Hostalets de Balenyà. Ha incorporat a les seves receptes ingredients sorprenents com la cervesa o el curri.
Codina
Taradell
Osona
Elaboració artesana i tradicional d’embotits i carns, fent servir matèries primeres d’Osona.
DPagès
Solsona
Solsonès
Petita granja porcina ecològica solsonenca implicada amb el benestar animal, la qualitat i la sostenibilitat.
Ecoavícola
Bagà
Berguedà
Fa quinze anys que crien aviram a la zona del Parc Natural del Cadí-Moixeró, mirant pel màxim benestar dels animals.
El Molí de l’Alzina
Cantonigròs
Osona
És una de les formatgeries artesanes més antigues de Catalunya, on elaboren formatges amb matèries primeres de gran qualitat.
El Racó del Panarra
Vic
Osona
Obrador de pa i brioixeria situat a Vic. Elaboren els productes amb farines ecològiques, massa mare i receptes pròpies.
El Turó d’en Rompons
Òrrius
Maresme
Hortalisses ecològiques conreades amb tracció animal, prioritzant la recuperació de varietats autòctones.
Els Ous de l’Oriol
Cabrianes
Bages
L’Oriol Comallonga ha recuperat la tradició familiar de l’ofici de pagès, i compagina la seva feina d’enginyer industrial amb la criança de gallines ponedores ecològiques.
Formatges del Pujol-Orra
Les Llosses
Ripollès
Formatges fets amb llet de vaca frisona de ramat propi, que s’alimenta de pastura i farratge ecològic.
Fussimanya
Tavèrnoles
Osona
Elaboradors d’embotits artesans i productes carnis amb més de cinquanta anys d’història.
Granja Comas
Santa Eugènia de Berga
Osona
Granja familiar dedicada a l’elaboració de productes làctics, amb una atenció especial pel benestar animal.
Granja La Roca
Castellar del Vallès
Vallès Occidental
Producció d’ous ecològics i elaboració de brous amb gallines que pasturen en el entorn privilegiat del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt.
L’Ou de Rialb
Oliana
Alt Urgell
Empresa familiar avícola de Lleida especialitzada en la comercialització i la distribució d’ous frescos ecològics i campers.
La Formatgeria del Miracle
Riner
Solsonès
La Sílvia elabora formatges artesans de llet crua d’ovella i de cabra a les antigues cuines del monestir del Miracle.
La parada de Tugas
Sant Climent de Llobregat
Baix Llobregat
Parada familiar del Mercat de Sant Andreu, a Barcelona. Des de 1966, venen productes de collita pròpia que complementen amb verdura i fruita ecològica de fora de temporada.
La Rocassa
Muntanyola
Osona
Petita explotació que elabora embotits controlant totes les fases, vetllant pel benestar animal i la millor qualitat de la carn.
Llavora
Ventalló
Alt Empordà
Embotits de porc de l’Empordà elaborats de manera ecològica i presentats en envàs compostable.
Lo + Bo de Lleida
Mollerussa
Pla d'Urgell
Obrador familiar del Pla d’Urgell especialitzat en l’elaboració artesanal de coques de recapte i panadons.
Mas El Garet
Tona
Osona
Formatgeria artesana i ecològica que tanca el cercle de producció alimentant el seu ramat de cabres amb farratges de conreu propi.
Mas Les Coromines
Campdevànol
Ripollès
Ramaders amb segles d’història que elaboren carn de vedella ecològica tenint cura del bestiar.
Molí de Ger
Ger
Cerdanya
Familía d’elaboradors artesans de formatges amb llet crua de vaca de raça frisona.
Pastures de Castelltallat
Serra de Castelltallat
Bages
Projecte familiar de producció de carn de vedella, embotit i porc ecològic situat a la serra de Castelltallat.
Pla Oví
Algerri
Noguera
Explotació ramadera d’oví. El ramat pastura 365 dies a l’any i s’alimenta amb herbes silvestres i cereals.
Planes Bones
Sentfores
Osona
És una masia d’origen medieval. La família Saborit ha conreat les seves terres des de principis del segle XX, oferint productes de gran qualitat.
Planeses
Sant Ferriol
Garrotxa
Pollastre criat en corrals mòbils que garanteixen la sostenibilitat de la terra i la màxima qualitat.
Pollastre del Montseny
Seva
Osona
Petita empresa de cria de pollastres a l’aire lliure en ple Parc Natural del Montseny i amb una alimentació natural.
Quim de Can Magí
Vidreres
Selva
Granja familiar de gallines ponedores, en llibertat i alimentades amb cereals.
Tatjé de Viladordis
Manresa
Bages
Es dediquen a la cria de conills des de fa diverses generacions. Són l’única granja de Catalunya que cria i comercialitza colomins.
Xolís d’Adons
Adons
Alta Ribagorça
Embotits elaborats artesanalment, amb receptes ancestrals i assecats de manera natural des de l’Alta Ribagorça.
Artipà
Taradell
Osona
Fleca artesana fundada l’any 2014 a Taradell que elabora tot tipus de galetes a base de farines ecològiques mòltes en molí de pedra.
Can Burguès
Santa Eulàlia de Ronçana
Vallès Oriental
La Laia i la Marta cultiven i torren artesanalment avellanes amb segell ecològic al seu obrador del Vallès Oriental.
Can Marpons
Arenys de Munt
Maresme
Petita finca familiar del Maresme, amb una tradició maduxaire de mig segle, que organitza visites guiades i tastos de les seves maduixes de cultiu ecològic i sostenible.
El Racó del Panarra Rebost
Vic
Osona
Obrador de pa i brioixeria situat a Vic. Elaboren els productes amb farines ecològiques, massa mare i receptes pròpies.
La Moianesa
Moià
Moianès
Petita empresa familiar que des de fa 140 anys elabora artesanalment pasta seca amb certificació ecològica.
Mas Vicenç
Cabra del Camp
Alt Camp
Mas Vicenç és una masia familiar de l’Alt Camp que elaboren vins amb el raïm de les vinyes de la finca, seguint mètodes respectuosos amb el medi ambient.
Vins Algars
Batea
Terra Alta
Celler familiar amb collita pròpia dedicat a l’elaboració de vins ecològics a la DO Terra Alta.
Agrària Vallès
Llerona
El Vallès
Cooperativa agrària especialitzada en la producció i la venda de mongeta del ganxet, tant en sec com cuita, en conserves artesanes.
Bàrbara Forés
Gandesa
Terra Alta
Pioner de la DO Terra Alta, la sisena generació de Bàrbara Forés aposta per la verema manual i els adobs orgànics.
Benaiges Lliberia
Rasquera
Ribera d'Ebre
Mel d’alta muntanya, milflors, romaní, neret i mandariner d’abelles en transhumància, seguint les floracions del territori.
Ca Rosset
Vilallonga del Camp
Tarragonès
Avellanes, ametlles i oli d’olives arbequines del Camp de Tarragona amb 300 anys d’història familiar.
Càmara Arrossera del Montsià
Amposta
Delta de l'Ebre
Cooperativa dedicada al conreu sostenible d’arròs a l’entorn natural del Delta de l’Ebre amb tècniques d’agricultura controlada.
Carol Tòfones Rebost
Vic
Osona
Família pionera en la recolecta i la comercialització de la tòfona a Catalunya. Incorporen aquest ingredient a formatges, embotits i olis.
Celler Vell
Sant Sadurní d'Anoia
Alt Penedès
Celler amb una llarga tradició familiar vitivinícola en l’elaboració artesanal de caves ecològics.
Coca i Fitó
El Masroig
Priorat
Celler familiar que elabora vins sota les DO Montsant, Terra Alta, Priorat, Empordà i Ribeira Sacra. La major part del raïm és de producció ecològica.
Conill del Priorat
Cornudella de Montsant
Priorat
Granja de cria de conills que comercialitza producte de proximitat cuinat amb receptes tradicionals, sense additius ni conservants.
Delícia de Mel
Calders
Moianès
Segueixen el curs de floració anual de les plantes i arbustos mel·lífers per obtenir les varietats de mel que comercialitzen.
El Jardí dels Sentits
Lavern
Alt Penedès
Vins i escumosos de llarga criança amb certificació ecològica i tècniques d’agricultura regenerativa i biodinàmica.
L’Avellana.cat
Riudoms
Baix Camp
Produeixen avellanes de la varietat negreta, autòctona del Camp de Tarragona. Part de la producció és ecològica.
L’Olivera Cooperativa
Vallbona de les Monges
Urgell
Vins i olis ecològics elaborats per una cooperativa d’integració social situada a Vallbona de les Monges.
La Montoliva
Vilallonga del Camp
Tarragonès
És una masia de més de cinc-cents anys on la família Magrinyà cultiva oliveres i albercocs i elabora olis d’oliva verge extra i melmelades ecològiques.
Llopart
Subirats
Alt Penedès
Família amb una llarga tradició vitivinicultora, que data del segle XIV i es manté fins l’actualitat, produint vins espumosos de manera ecològica.
Mas Montseny
El Morell
Tarragonès
Elaboració d’oli amb una llarga tradició, combinant l’ús de varietats d’oliva locals i centenàries amb la creació de productes innovadors.
Molí de Rué
Vinebre
Ribera d'Ebre
Molí de Rué són una nissaga de pagesos productors de vi DO Tarragona i oli de les varietats arbequina, rojal i empeltre.
Molí dels Torms
Els Torms
Garrigues
Tres famílies d’agricultors dedicades a l’elaboració ecològica d’oli d’oliva de varietats locals i a la recuperació de varietats antigues.
NouSegons
Arbeca
Alt Camp
Des del seu petit obrador d’Arbeca, produeixen un oli exclusiu fet d’arbequina verda d’oliveres centenàries.
Planeses Rebost
Sant Ferriol
Garrotxa
Pollastre criat en corrals mòbils que garanteixen la sostenibilitat de la terra i la màxima qualitat.
Ratafia Bosch
Sant Quirze de Besora
Osona
Des del 1892, a Ratafia Bosch elaboren licors de tota mena amb ingredients naturals i de proximitat.
Sambucus Cooperativa
Manlleu
Osona
Infusions aromàtiques d’origen mediterrani conreades manualment i assecades de manera ecològica.
Santuari del Miracle
Riner
Solsonès
Ratafia inspirada en la recepta dels monjos benedictins del Miracle, i elaborada amb nous i herbes del mateix santuari.
Vins El Cep
Sant Sadurní d'Anoia
Alt Penedès
Al darrera d’aquest celler hi ha quatre famílies amb passió i experiència centenària en l’agricultura i la vinicultura.
Vinyes Domènech
Capçanes
Priorat
Projecte vitivinícola ecològic especialitzat en l’elaboració de vins monovarietals respectant la biodiversitat local.
Xixovic
Vic
Osona
Des de 1944, la família Sirvent, de Vic, elabora torrons artesanals i de territori amb ingredients naturals i amb el mínim d’additius.